Honkbal Fastball Magazine

Honkbal Fastball Magazine

Fastball is een magazine speciaal voor honk– en softbal. Tot nu toe heb ik 3x gestaan in dit blad! Via mijn contacten in de honkbal wereld en met de vele gepersonaliseerde sportposters die ik voor sporters heb gemaakt, ben ik met Fastball Magazine in aanraking gekomen. Dit was mega leuk, zeker omdat dit de eerste keer was dat ik in een blad ben gepubliceerd. Voor een latere editie werd ik gevraagd om de cover van het magazine te maken, met niemand minder dan Jandino Asporaat. Om te zorgen dat ik genoeg keuze had uit foto’s voor de cover is er een fotoshoot met hem gedaan. Hierin kon ik al mijn creativiteit kwijt! Ik doe dit soort projecten echt met plezier en haal hier veel energie uit! Zeker wanneer ik het resultaat zie; een cover die gelijk opvalt en een goede eerste indruk geeft waar het blad voor staat.

De meest recente cover die ik voor het blad heb gemaakt was voor de Haarlemse honkbal week. Een mega leuk project omdat dit altijd een groot evenement is waar sporters uit meerdere landen aan mee doen. Het voelde als een cover waar ik goed moest uitpakken met mijn ontwerp! Ik kan wel zeggen dat dit is gelukt en ik mega blij ben met het eindresultaat. In de cover heb ik de hoofdcoach en twee spelers van het Nederlands team gebruikt. Daarnaast was het belangrijk dat alle landen goed in beeld kwamen, dus ook dat heb ik op een leuke manier kunnen verwerken in de cover. Natuurlijk zit mijn eigen stijl erin verwerkt met een 3D explosief ontwerp.

Hierboven zijn de twee covers afgebeeld. Ik ben erg benieuwd wat er nog gaat komen en wanneer er weer meer cover ontwerpen komen! Heb jij het magazine al gezien? Er zit ook een kortingsactie in voor gepersonaliseerde sportposters!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.