Mocht je vraag/antwoord hier niet tussen staan, neem dan contact op met mij via info@thaleiadesign.com

Veelgestelde vragen

ORDER

Waarom heb ik geen orderbevestiging per e-mail ontvangen?

Als je een bestelling hebt geplaatst bij ThaleiaDesign maar geen e-mail met de orderbevestiging hebt ontvangen, is het mogelijk dat je e-mailadres verkeerd is ingevoerd. Neem contact met ons op via het contact formulier en wij zullen jouw bestelgegevens bijwerken zodat je alsnog de orderbevestiging kan ontvangen.

Hoe weet ik of mijn bestelling is doorgekomen?

Een e-mail met een orderbevestiging wordt verzonden naar het e-mailadres dat is opgegeven bij het afronden van de bestelling. Als je de orderbevestiging niet hebt ontvangen, controleer dan of het in de spamfolder terecht is gekomen. Houd er rekening mee dat het tot 24 uur kan duren voordat je de orderbevestiging ontvangt.

Als je je spammail hebt gecontroleerd en 24 uur hebt gewacht en nog steeds geen bevestigingsmail hebt ontvangen, raden we je aan contact met ons op te nemen via ons contact formulier, zodat we dit voor je kunnen uitzoeken.

Wat gebeurt er als ik het verkeerde adres heb opgegeven?

Als je onjuiste informatie hebt verstrekt, zoals het afleveradres, e-mailadres of telefoonnummer, etc. neem dan zo snel mogelijk contact op, zodat wij de gegevens kunnen wijzigen voordat jouw bestelling wordt verzonden. Als de onjuiste informatie van invloed is op de bezorging van het pakket in het geval dat de bestelling al verzonden is voordat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice, is de klant verantwoordelijk voor de extra kosten die kunnen optreden.

Kan ik mijn bestelling wijzigen nadat deze is geplaatst?

We weten dat je jouw producten snel nodig hebt. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, gaan we ermee aan de slag! Helaas betekent dit dat we geen wijzigingen kunnen aanbrengen omdat het al in het magazijn wordt verwerkt (meestal binnen enkele seconden).

Hoe kan ik mijn order annuleren?

Neem zo snel mogelijk contact met onze klantenservice via het contact formulier. We kunnen echter niet garanderen dat we de bestelling op tijd kunnen annuleren, aangezien het ligt bij het magazijn die verzendwerkzaamheden zéér snel uitvoerd.

POSTERS / ONTWERPEN

Op welk papier worden de posters gedrukt?

De posters worden gedrukt op 250 grams glans fotopapier.

Op welke materialen is mijn favoriete poster beschikbaar?

Momenteel zijn de poster alleen standaard beschikbaar op papier.

Heb je een uniek ontwerp gezien op een poster maar wil je een afwijkend formaat of materiaal bestellen? Vaak is dat wel mogelijk, afwijkende formaten zijn mogelijk op canvas, aluminium, dibond, plexiglas en papier.

Welke materialen zijn geschikt voor buitengebruik in de tuin?

De materialen dibond en aluminium zijn UV bestendig en waterafstotend, zeer geschikt dus voor buitengebruik.

Leveren jullie ook posters met lijsten?

Nee, al onze papieren posters worden verkocht zonder lijst.

BETALINGEN

Welke betaalmethoden ondersteunen jullie?

Wij accepteren betalingen via Paypal, iDeal, en Creditcard en meer.

LEVERING / VERZENDING

Wat is jullie levertijd?
Wij streven ernaar om jouw poster binnen 7 werkdagen te bezorgen.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten worden berekend bij het afrekenen. Binnen Nederland zullen de verzendkosten €6,50 zijn. Wanneer er items op maat worden gemaakt kan het zijn dat de verzendkosten hoger zijn gezien het materiaal/gewicht.

RETOUREN

Kan ik een poster retour sturen en mijn geld terug ontvangen?
Ben je uiteindelijk toch niet zo blij met je aankoop? Dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling terugsturen, mits het aan de retourvoorwaarden voldoet. Wanneer wij jouw
retourzending hebben ontvangen, dan wordt het bedrag binnen 14 werkdagen teruggestort op jouw bankrekening.

RETOURVOORWAARDEN
- De kosten van retourzending zijn voor de klant.
- De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden.
- Het artikel mag niet beschadigd zijn.
- Bestellingen die buiten het retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen.

Let goed op: wanneer de retour niet voldoet aan bovenstaande retourvoorwaarden, wordt de retour niet geaccepteerd en zijn de kosten voor het opnieuw toezenden voor jezelf.

Gepersonaliseerde artikelen worden niet retour genomen.

Mijn product is beschadigd, wat nu?
Helaas kan het soms gebeuren dat een product beschadigd tijdens transport, stuur een aantal foto’s van de beschadiging naar info@thaleiadesign.com en het wordt opgelost!

Wat is het retouradres?
(Dit is geen bezoek adres) ThaleiaDesign, Fazantenkamp 720, 3607DR Maarssen

KLACHTEN

Neem contact met mij op via info@thaleiadesign.com of het contact formulier en ik help je zo spoedig mogelijk met een passende oplossing.