Over ThaleiaDesign

Over ThaleiaDesign

Hi! Ik ben Thaleia en ben de creatieveling achter ThaleiaDesign. Met een passie voor grafisch ontwerp en een grote interesse voor photoshop kwam het idee tot stand om dit te combineren. Alle ontwerpen die je ziet in de webshop zijn door mij ontworpen en exclusief verkrijgbaar bij ThaleiaDesign. 

Het creatieve heeft altijd in mijn bloed gezeten. Vanaf jonge leeftijd was ik bezig met het maken en verkopen van posters.

In mijn ontwerpen probeer ik te spelen met verschillende onderwerpen. Dieren komen hier veelvuldig in voor omdat deze zo’n kleurrijk, karakteristiek en fascinerend onderwerp zijn. Uiteraard probeer ik nog steeds mijzelf te vernieuwen en mijn stijl door te ontwikkelen, je zult daarom regelmatig nieuwe ontwerpen zien verschijnen in de webshop. Ik ben ook helemaal weg van de fantasy stijl, hierin kan ik mijn creativiteit goed in kwijt en is het altijd een uniek ontwerp.

Ik neem altijd de tijd voor jou als klant en probeer jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Veel informatie is te vinden in de webshop, maar mocht je vragen hebben, stel ze gerust via info@thaleiadesign.com

Olympische spelen flyer, Posters, Custom posters, Sport posters, olympische spelen marketing, ThaleiaDesign

Freelance

Op zoek naar een ervaren Freelancer? Door ervaring in verschillende werkvelden, kan ik bij ieder concept meedenken en samen een fantastisch eindproduct neerzetten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer