1 van 4

Freelance

Op zoek naar een ervaren freelancer?  Iemand die op een snelle en creatieve wijze ideeën weet te vertalen naar professionele grafische uitingen? Dan ben je bij ThaleiaDesign aan het juiste adres!

Ik ben Thaleia van ThaleiaDesign: een ervaren grafisch vormgever wie door ervaring binnen in verschillende werkvelden mee kan denken en een fantastisch eindproduct voor je neerzet! Veelzijdigheid is mijn kracht, hetgeen wat mij breed inzetbaar maakt. Ik werk als Zzp’er op freelancebasis. Meer weten over wie ik ben en wat ik doe? Hier onder vertel ik meer. 

Freelance opdrachten

Natuurlijk werk ik flexibel. Graag kijk ik samen met jou naar wat de wensen en mogelijkheden zijn. Aan de hand daarvan ga ik aan de slag om er een groot succes van te maken. Per opdracht, per project of bijvoorbeeld als tijdelijke extra versterking in de vorm van een aantal uren per week.

Wat maak ik als grafisch vormgever?

Als freelance grafisch vormgever word ik vaak ingezet om diverse offline en online communicatie-uitingen te ontwikkelen en vorm te geven. Denk hierbij onder andere aan banners, posters & flyers, webpagina’s, drukwerk, belettering, huisstijlontwikkeling, maar ook alles voor een bruiloft.  Maar dat is niet alles! Want naast mooie producten leveren, help ik mijn opdrachtgevers tijdens een ontwerptraject graag verder. Bijvoorbeeld met ideeën om hun visuele offline en online identiteit beter vorm te geven en de herkenbaarheid te versterken. Hier onder heb ik een aantal voorbeelden staan van producten die ik heb geleverd. 

Neem gerust contact op, dan bekijken we vrijblijvend samen wat er mogelijk is.

Logo/huisstijl

Inmiddels zijn bij vele bedrijven de logo's en huisstijlen gecreëerd door ThaleiaDesign. Van A tot Z zorgen wij ervoor dat het een mooi samenhangend geheel vormt.

Olympische spelen flyer, Posters, Custom posters, Sport posters, olympische spelen marketing, ThaleiaDesign

Evenementen

Voor evenementen kunt u ook zeker bij ons terecht! De Softball Qualifier voor de Olympische Spelen, All Star Games, U12 en vele anderen gingen u al voor. Van uitnodigingen, flyers, posters, banners, logo's tot vlaggen en veel meer.

Styling

Ontbreekt uw pand of bedrijf aan een mooie styling? Of is het tijd om een nieuwe weg in te slaan? Ook dan bent u bij ThaleiaDesign aan het juiste adres. Denk aan banners, vlaggen, maar ook gehele muur bekleding!

Webdesign

Is jouw website toe aan een nieuw uiterlijk of ben je opzoek naar een geheel nieuw webdesign? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bruiloften

Komt de speciale dag er aan en zijn jullie op zoek naar een mooie uitnodiging, save the date en meer? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact